Christopher Berry
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.5 2012 Agent w taksówce
7.0
Zabić, to tak łatwo powiedzieć
Killing Them Softly
2012 Agent w taksówce
5.8
Zabić, jak to łatwo powiedzieć
Killing Them Softly
2012 Agent w taksówce
8.4
Django
Django Unchained
2012 Willard
0.0 2011 Chuck (gościnnie)
7.2
Gliniarz z Memphis
Memphis Beat
2010 Chuck (gościnnie)
7.5
Skazany na śmierć
Prison Break
2005 Chuck (gościnnie)
6.9
Tak, kochanie
Yes, Dear
2000 Chuck (gościnnie)
7.3
Jezioro marzeń
Dawson's Creek
1998 Chuck (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Christopher Berry filmy Christopher Berry najlepsze filmy Christopher Berry zdjęcia Christopher Berry galeria Christopher Berry biografia Christopher Berry nominacje Christopher Berry nagrody i wyróżnienia Christopher Berry filmografia Christopher Berry aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.