Erin Pickett
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.7 2013 Gość imprezy (gościnnie) (niewymienio
6.7 2013 Telefonistka (niewymieniony w czołówce)
6.7 2013 Telefonistka (niewymieniony w czołówce)
8.4
Django
Django Unchained
2012 Kobieta z karabinem
0.0 2011 Gość imprezy (gościnnie) (niewymienio
7.1
Żona na niby
Just Go With It
2011 Gość imprezy (gościnnie) (niewymienio
7.4
Woda dla słoni
Water for Elephants
2011 Gość imprezy (gościnnie) (niewymienio
6.3 2010 Gość imprezy (gościnnie) (niewymienio
7.7 2009 Gospodyni domowa / Uczestnik seminarium (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
7.8
Magia kłamstwa
Lie to Me
2009 Pasażerka autobusu (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
7.3 2009 Kobieta robiąca zakupy w centrum handlowym (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
8.1
Teoria wielkiego podrywu
The Big Bang Theory
2007 Klientka w restauracji (gościnnie)
6.8
Sposób użycia
Rules of Engagement
2007 Gość imprezy (gościnnie) (niewymienio
8.0 2007 Gość imprezy (gościnnie) (niewymienio
8.0 2007 Rodzic na wycieczce dzieci (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
7.3
Herosi
Heroes
2006 Muzyk z trąbką (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
7.4
Wzór
Numb3rs
2005 Gość imprezy (gościnnie) (niewymienio
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 Gość imprezy (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
8.2
Dr House
House M.D.
2004 Gość imprezy (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
7.7
Gotowe na wszystko
Desperate Housewives
2004 Członkini klubu (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Gość imprezy (gościnnie) (niewymienio
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Widz rozgrywki golfa (gościnnie)
0.0

0 Gość imprezy (gościnnie) (niewymienio

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Erin Pickett filmy Erin Pickett najlepsze filmy Erin Pickett zdjęcia Erin Pickett galeria Erin Pickett biografia Erin Pickett nominacje Erin Pickett nagrody i wyróżnienia Erin Pickett filmografia Erin Pickett aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.