Gregory Allen Gabroy
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Oficer Brown (gościnnie)
0.0 2012 Oficer Brown (gościnnie)
6.0 2012 Oficer Brown (gościnnie)
8.5 2012 Imprezowicz (niewymieniony w czołówce)
7.0
Zabić, to tak łatwo powiedzieć
Killing Them Softly
2012 Imprezowicz (niewymieniony w czołówce)
5.8
Zabić, jak to łatwo powiedzieć
Killing Them Softly
2012 Imprezowicz (niewymieniony w czołówce)
8.4
Django
Django Unchained
2012 Nadzorca
6.5 2010 Oficer Brown (gościnnie)
7.2
Gliniarz z Memphis
Memphis Beat
2010 Oficer Brown (gościnnie)
8.2
Synowie Anarchii
Sons of Anarchy
2008 Oficer Brown (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Gregory Allen Gabroy filmy Gregory Allen Gabroy najlepsze filmy Gregory Allen Gabroy zdjęcia Gregory Allen Gabroy galeria Gregory Allen Gabroy biografia Gregory Allen Gabroy nominacje Gregory Allen Gabroy nagrody i wyróżnienia Gregory Allen Gabroy filmografia Gregory Allen Gabroy aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.